Krant van Doesburg Binnenste Buiten verspreid

De organisatie van Doesburg Binnenste Buiten verspreidt vanaf de laatste week van juni de jaarlijkse informatie-uitgave over het evenement. In de krant staat onder andere het programma van ‘de braderie’, die van 15 tot en met 18 juli wordt gehouden.

 

In tegenstelling tot voorwaarde jaren er dit jaar niet gekozen voor een magazine maar voor een krant. Deze valt in de laatste week van juni of de eerste week van juli bij meer dan 24.000 huishoudens op de deurmat.

 

‘Voor die mensen met een Ja/Nee-sticker op de brievenbus, niet getreurd. Tijdens de vier dagen zullen er nog kranten te verkrijgen zijn bij de infopost. Deze staat ter hoogte van het monument tegenover Hillenaar Optiek’, aldus Jaap Geurtsen namens de organisatie.

 

Doesburg Binnenste Buiten begint op woensdag 15 juli. Op de driesprong is dan om 10.30 uur de officiële opening. Tot en met 18 juli zijn er tal van activiteiten in de binnenstad. Verwacht wordt er net als voorgaande jaren vele duizenden bezoekers afkomen op dit meerdaagse evenement.

 

1 reactie

  1. Vanaf 1 juli is de krant ook digitaal te lezen op onze site.
    http://issuu.com/doesburgbb/docs/dbb_magazine_2015

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2019 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑