Voor de 75e keer wordt OpenCoffee Doesburg gehouden. Deze speciale editie vindt plaats op vrijdag 1 september met een speciaal programma.

Daar waar in veel steden OpenCoffee-bijeenkomsten zijn opgedroogd en verdwenen, vindt de netwerkbijeenkomst in Doesburg altijd nog maandelijks plaats. Komende maand zelfs voor de 75e keer.

Niet ’s ochtends zoals gebruikelijk, maar in de middag. Op 1 september van 16.00 tot 20.00 uur. Plaats van handeling is zoals altijd Gasthuis du Soleil in de Gasthuisstraat in de binnenstad van Doesburg.

Naast een gevarieerd programma vol ontspanning, inspanning en creativiteit, worden er hapjes en drankjes aangeboden aan de netwerkende ondernemers. Ter gelegenheid van het jubileum biedt de organisatie tegoedbonnen aan voor een professionele photoshoot door fotograaf Bas Weetink.

Aanmelden om tijdens de 75e OpenCoffee Doesburg aanwezig te zijn, kan via http://www.opencoffeedoesburg.nl/agenda/index.html

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Brasserie Het Zesde ZintuigPartyboerderij De IJsselhoeve en Binkies en MKB Tele.com.