Gratis coaching voor Doesburgse ondernemers in financiële nood

In een initiatief om ondernemers te ondersteunen die worstelen met financiële problemen, biedt Stichting Menskracht 22 gratis coachtrajecten aan voor ondernemers en ZZP’ers in de regio Doesburg, Rheden, Bronckhorst en De Liemers. Deze coachtrajecten zijn specifiek ontworpen om ondernemers te helpen die worden beïnvloed door financiële stress, met als doel zowel hun zakelijke als persoonlijke…

Lees meer

#gr2020: Wat is op het gebied van economie, toerisme en recreatie de grootste uitdaging voor Doesburg de komende jaren?

Wat is op het gebied van economie, toerisme en recreatie de grootste uitdaging voor Doesburg de komende jaren? En hoe gaat uw partij deze uitdaging aanpakken? Vandaag de laatste stemwijzer. Bekijk de antwoorden van de lijsttrekkers op deze vraag. Lees je als stemmer is en ga vooral stemmen. In ons land is het mogelijk om…

Lees meer

#gr2020: Wat doet uw partij concreet aan het verduurzamen van de lokale economie?

In aanloop naar de Gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart presenteert DoesburgDirect dagelijks de meningen van de politieke partijen over verschillende onderwerpen. Onderwerpen die te maken hebben met economie, toerisme en recreatie. Alle partijen zijn meerdere keren uitgenodigd om een vragenlijst in te vullen. Vandaag een vraag over het verduurzamen van de lokale economie.

Lees meer

#gr2022: Moet toeristenbelasting worden geoormerkt, zodat de opbrengst volledig ten goede komt aan toeristische initiatieven en projecten in Doesburg?

In aanloop naar de Gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart presenteert DoesburgDirect dagelijks de meningen van de politieke partijen over verschillende onderwerpen. Onderwerpen die te maken hebben met economie, toerisme en recreatie. Alle partijen zijn meerdere keren uitgenodigd om een vragenlijst in te vullen. Vandaag een vraag over toeristenbelasting.

Lees meer

#gr2022: Moet Doesburg zich toeristisch gezien aansluiten bij de Achterhoek of bij de regio Arnhem/Nijmegen?

In aanloop naar de Gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart presenteert DoesburgDirect dagelijks de meningen van de politieke partijen over verschillende onderwerpen. Onderwerpen die te maken hebben met economie, toerisme en recreatie. Alle partijen zijn meerdere keren uitgenodigd om een vragenlijst in te vullen. Vandaag wederom een vraag over toerisme.

Lees meer

#gr2022: Moet Doesburg verder groeien dan de 1 miljoen bezoekers per jaar die we nu halen, of is het genoeg?

In aanloop naar de Gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart presenteert DoesburgDirect dagelijks de meningen van de politieke partijen over verschillende onderwerpen. Onderwerpen die te maken hebben met economie, toerisme en recreatie. Alle partijen zijn meerdere keren uitgenodigd om een vragenlijst in te vullen. Vandaag een vraag over toerisme.

Lees meer

Stemwijzer #gr2022: Wat doet of wil uw partij om lokale ondernemers verder te helpen bij hun ontwikkeling?

In aanloop naar de Gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart presenteert DoesburgDirect dagelijks de meningen van de politieke partijen over verschillende onderwerpen. Onderwerpen die te maken hebben met economie, toerisme en recreatie. Alle partijen zijn meerdere keren uitgenodigd om een vragenlijst in te vullen. Vandaag antwoorden op de vraag: wat doet of wil uw partij om lokale…

Lees meer

Stemwijzer #gr2022: Welke initiatieven wil uw partij nemen om de werkgelegenheid te verbeteren?

In aanloop naar de Gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart presenteert DoesburgDirect dagelijks de meningen van de politieke partijen over verschillende onderwerpen. Onderwerpen die te maken hebben met economie, toerisme en recreatie. Alle partijen zijn meerdere keren uitgenodigd om een vragenlijst in te vullen. Vandaag gaat het over de te nemen initiatieven om de werkgelegenheid in Doesburg…

Lees meer

Stemwijzer #gr2022: Wat doet uw partij om de lokale economie verder te stimuleren?

In aanloop naar de Gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart presenteert DoesburgDirect dagelijks de meningen van de politieke partijen over verschillende onderwerpen. Onderwerpen die te maken hebben met economie, toerisme en recreatie. Alle partijen zijn meerdere keren uitgenodigd om een vragenlijst in te vullen. Dit zijn de ontvangen antwoorden.

Lees meer