Twee Doesburgse ondernemers gaan nauw samenwerken met Only for Men, de nieuwe winkel die eind februari haar deuren opent in Doesburg. Het gaat om Bennie’s Barber Shop en Café De Waag. Bennie’s Barber Shop krijgt in Only for Men een ruimte voor het scheren en knippen van gasten en Café De Waag verzorgt de exclusieve coffeecorner in de winkel. Dat laat Only for Men weten.


De Nederlandse herenmodeketen Only for Men groeit voorspoedig en opent in februari alweer haar tiende  vestiging. Dit zal niet zomaar een winkel worden, maar een superstore van 1350 m2 waarin de totale beleving van de man – de ‘Mensperience’ – centraal staat, meldt Only for Men.


Binnen dit totaalconcept in de voormalige exercitieloods aan de Barend Ubbinkweg in Doesburg is niet alleen ruimte voor een omvangrijke collectie eigentijdse kleding met onder meer 27 interne merkenshops met A-labels en private brands in casual, jeans en kostuums: ook schoenen, accessoires, persoonlijke verzorging en verrassende gadgets zullen bijdragen aan de unieke beleving.


In dit kader gaat Only for Men samenwerken met een aantal lokale ondernemers. Twee daarvan zijn grand-café De Waag en Bennie’s Barber Shop, beide uit Doesburg. De Waag zal binnen de Mensperience Store van Only for Men een exclusieve coffeebar gaan runnen met zo’n 30 zitplaatsen. Er zal huisgemaakt gebak worden geserveerd en een kleine lunchkaart worden gevoerd.


De gedachte is dat mannen zich in de Mensperience Store in alle opzichten op hun gemak moeten voelen. Daar hoort volgens Only for Men en De Waag een passend horecaconcept bij. Ook bij evenementen zal de coffeebar een belangrijke rol kunnen spelen. Bij dit initiatief werkt De Waag samen met het populaire Italiaanse koffiemerk Perfecto, dat garant staat voor koffie van barista kwaliteit.


Ook op het gebied van persoonlijke verzorging komen de bezoekers van de Only for Men Mensperience Store volop aan hun trekken. Daarvoor tekent de speciale herensalon van Bennie’s Barber Shop, waarin mannen zich op authentieke en ambachtelijke wijze kunnen laten knippen én scheren, onder meer met gebruikmaking van ontspannende warme doeken en eucalyptusshampoo.


‘Een VIP-treatment die perfect past binnen de filosofie van eigenaar Bennie Winterink, namelijk maximale aandacht voor de klant en een persoonlijk advies. Bennie’s Barber Shop werkt al tientallen jaren met topproducten en volgens de laatste trends en ontwikkelingen. Door deze bijzondere integratie van mode en wellness gaat een langgekoesterde droom van Bennie in vervulling’, aldus een woordvoerder van Only for Men.