Het restaurant, café en de cafetaria op IJsselstrand krijgt een nieuwe eigenaar. Het huurcontract met de huidige pachter Johan Stol eindigt op 1 mei en wordt in goed onderling overleg niet verlengd.

IJsselstrand heeft een horecamakelaar in handen genomen om te zoeken naar een opvolger. Het gaat om het restaurant en de cafetaria bij de receptie op de camping.

Makelaar Roelof Wester is ervan overtuigd dat er een geschikte kandidaat wordt gevonden. ‘Het is een goed lopende zaak en wij hebben vaker horeca op recreatieparken gevuld. We zoeken een kandidaat, het liefst een koppel, dat goed kan samenwerken met de parkbeheerder’, aldus Wester.

Het restaurant telt 32 zitplaatsen en een aangrenzende serre van 30 zitplaatsen. Het café heeft 30 zitplaatsen en een biljart. Verder is er een grote zaal met 150 zitplaatsen, geschikt voor feesten en partijen. En bevat het horecaobject een cafetaria met spelmogelijkheden.

De pachter moet pro actief en creatief zijn, staat te lezen in een advertentie op Horecasite.nl, en moet meedenken met leuke arrangementen en evenementen.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Brasserie Het Zesde ZintuigPartyboerderij De IJsselhoeve en Binkies , MKB Tele.com en Etos Doesburg.