Christmas Singalong in Gasthuiskerk met Zwaan Stam

Terwijl de Doesburgse Gasthuiskerk is gehuld in sfeervolle Kerstversiering kunnen liefhebbers van samenzang en Kersmuziek ook in 2017 genieten van een muzikale middag. Onder de muzikale leiding van Zwaan Stam kunnen bezoekers op zaterdag 16 december vanaf 15.00 uur meedoen aan een samenzang van oude en vertrouwde kerstliedjes: de Christmas Singalong.

Tijdens eerdere edities was de kerk steeds tot de nok gevuld met zangers en zangeressen van alle leeftijden. Sommigen kwamen alleen, anderen met hele gezinnen. Ook dit jaar kan iedereen die rondom Kerst de onbedwingbare drang in zich voelt opkomen om Stille Nacht en De herdertjes lagen bij nachte te neuriën of te fluiten in de Gasthuiskerk voluit gaan.

U hoeft niet geschoold te zijn of mooi te kunnen zingen, en niemand hoeft de teksten uit het hoofd te kennen. Die projecteren we namelijk op een groot beeldscherm. Waar het om gaat is het plezier van het samenzijn, het gezamenlijk zingen en beleven van een paar bijzondere en feestelijke uren.

Een toegangskaart voor deze zaterdagmiddag kost 5 euro.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Brasserie Het Zesde ZintuigPartyboerderij De IJsselhoeve en Binkies , MKB Tele.com en Etos Doesburg.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑