In de keuken van Stadsbierhuys de Waag is de afgelopen week alle traditionele verlichting vervangen door LED. Omdat het energieverbruik hiermee ruim 70 procent lager wordt, is de keuze voor LED goed voor zowel het milieu als de portemonnee.

Het type lamp dat nu in de keuken hangt, voldoet bovendien aan alle moderne richtlijnen. En daarmee is de keuken van De Waag klaar voor de toekomst.

De keuken van het prachtige historische pand werd tot voor kort verlicht door 60x60cm armaturen met daarin 4 TL buizen. De opbrengst van deze lampen was echter sober en de uitstraling kon beter.

Daarom kwam De Waag terecht bij het Bunschotense Saled, dat met zogenaamde LED panelen de perfecte oplossing biedt. Zo’n LED paneel kent namelijk geen lamellen maar een strakke cover, waardoor stof tussen de lampen tot het verleden behoort. Hiermee voldoet dit type lamp aan alle moderne hygiënerichtlijnen. 

Niet alleen de uitstraling en hygiëne zijn door de investering verbeterd, ook het energieverbruik is gunstiger. Dankzij een besparing van ruim 70 procent is de nieuwe verlichting beter voor het milieu en de portemonnee.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsLekkerszenZoRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk Doesburg,  Stadshotel Doesburg , Edelsmederij Tobias en Brasserie Het Zesde Zintuig.