Hoog&Kamp Makelaars gebruikt de Open Huizen Dag op zaterdag 30 maart om Doesburgse woningen in de schijnwerpers te zetten. Tussen 11.00 en 15.00 uur kun je vrijblijvend rondkijken in huizen die jouw interesse hebben.

Ben je op zoek naar een andere woning, zet dan zaterdag 30 maart in je agenda. Hoog&Kamp Makelaars helpt je bij het zo optimaal mogelijk benutten van de Open Huizen Dag.

Hoog&Kamp
Je hebt niet alleen de mogelijkheid om woningen in Doesburg (en omgeving) vrijblijvend te bekijken en vergelijken, de makelaar helpt je ook met een zo optimaal mogelijke dagindeling.

Open Huizen Dag
Om dat laatste te realiseren, heeft Hoog&Kamp een checklist gemaakt. Loop de stappen door en begin goed voorbereid aan de zoektocht naar jouw favoriete woning. Benieuwd? Via deze link kom je bij het overzicht.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.comEtos Doesburg en Bennie’s Barber Shop.