De Doesburgse ondernemer Carmen Breeveld is in de race om de Gelderse titel te pakken bij de wedstrijd Vrouw in de Media Award 2018. Breeveld is eigenaresse van Triple Talent BV.

De wedstrijd Vrouw in de Media Award 2018 is een landelijke wedstrijd waarbij grote namen als tennister Kik Bertens, advocate Bénédicte Ficq en tv-presentator Nadia Moussaid staan.

Maar de wedstrijd kent op provinciale categorieën. In de categorie Gelderland zien we Doesburgse Carmen Breeveld staan. Ze moet nog wel afrekenen met 9 provinciegenoten. Daarbij onder andere tv-kok Estée Strooker uit Arnhem en de Wageningse wielrenster Annemiek van Vleuten.

De prijs is een initiatief van Mediaplatfrom VIDM en ZijSpreekt, sprekersplatform voor vrouwen. Beide organisaties zetten zich in voor meer diversiteit in de media en willen dat vrouwen vaker aan het woord komen in kranten, op radio of tv.

Carmen Breeveld verzorgt met haar bedrijf Triple Talent BV onder meer masterclasses, advieswerk op het gebied van internationaal leiderschap, ze doet aan werving en selectie van personeel, en houdt zich bezig met internationale handel. Verder vervult ze veel bestuursfuncties.

Het bedrijf Triple Talent BV is gevestigd op Campstede 13 in Doesburg. Voor de wedstrijd Vrouw in de Media Award 2018 kan er tot 31 januari worden gestemd op de kandidaten.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.comEtos DoesburgBennie’s Barber Shop en Djoke.nl.