HAMI Drukkers in Doesburg bestaat op 1 juni exact 20 jaar. De drukkerij is gevestigd aan de Paardenmarkt in het centrum van de stad.

In twintig jaar is er veel veranderd op het gebied van print- en drukwerk. De vertrouwde kwaliteit van de fameuze Heidelberger pers heeft gezelschap gekregen van de moderne digitale printer. Die laatste variant is uitermate geschikt voor kleine(re) oplages in dezelfde kwaliteit.

Veel klanten vinden het prettig om op één adres hun volledige orderpakket te kunnen neerleggen. HAMI Drukkers levert daarom sinds een aantal jaren ook rolbanners, stickers, spandoeken en verzorgt mailingen.

Anno 2019 verwacht de klant snel en flexibel ontwerp- en drukwerk, gecombineerd met professionele en persoonlijke aandacht. HAMI Drukkers speelt hier op in en vindt service, snelheid en kwaliteit even belangrijk als zorgvuldigheid, gedegen advies en oog voor detail.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.comEtos Doesburg en Bennie’s Barber Shop.