Het ondernemersnetwerk Hanzegilde heeft de themaplanning voor het nieuwe jaar bekendgemaakt. Maandelijks zal een spreker vertellen over een specifiek ondernemersthema.

Het eerste thema is ‘Gezond het nieuwe jaar in’ en wordt op donderdag 26 januari om 19.30 uur verzorgd door Ward Terpstra. Een maand later op dinsdag 21 februari gaat het over pensioenen.

Ook is er dit jaar aandacht voor marketing met je eigen boek, gegeven door Tamara Verheij, de schrijfster van het kookboek ‘Of je mosterd lust’. Verder op de agenda een zomerborrel en een algemene ledenvergadering, de eerste sinds het bestaan van Hanzegilde.

Hanzegilde is gevestigd in het oude ABN-AMRO-pand in de Kerkstraat. Daar vinden ook de thema-avonden plaats. De thema-avonden zijn te bezoeken voor leden. Niet-leden kunnen op uitnodiging een avond bijwonen en dienen zich daarvoor te melden bij de organisatie.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsLekkerszenZoRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk Doesburg,  Stadshotel Doesburg , Edelsmederij Tobias en Brasserie Het Zesde Zintuig.