Op woensdag 16 mei om 20.00 uur in de Gasthuiskerk in Doesburg geven ervaren deskundigen van de Nederlandse Vereniging voor Vrijwillige Euthanasie en de Stichting Levenseinde Kliniek uitleg over, inzicht in en antwoorden op de onderwerpen en vragen rondom het levenseinde.

De enige zekerheid die wij in dit leven hebben is doodgaan. Meer en meer willen en kunnen wij daarover zelf regie voeren. Maar hoe gaan we om met wilsverklaring, euthanasie of palliatieve sedatie?

Tijdens de bijeenkomst komen onder andere deze begrippen aan de orde. Ook wordt er ingegaan over de wettelijke mogelijkheden en de ruimte van de huidige euthanasiewet.

Er wordt uitgelegd wat iemand nu al kan en zou moeten regelen en welke verschillende wilsverklaringen er zijn. Ook worden de niet-reanimerenpenning en de Wet op de Behandelingsovereenkomst besproken. Er is volop gelegenheid voor het stellen van vragen en het voeren van discussie.

De informatieavond begint om 20.00 uur en een toegangskaart kost 5 euro.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Partyboerderij De IJsselhoeve en Binkies , MKB Tele.com, Etos Doesburg en BBS.