Het kerstprogramma van de Gasthuiskerk Doesburg wordt zondag 17 december vervolgd met een optreden van Gut Feelings. De vierkoppige formatie verzorgt in samenwerking met alt Merel van Schie vanaf 15.00 uur een verrassend programma met traditionele kerstliederen en barokke kerstmuziek in een ander, nieuw jasje.

René Bernman, Jan Insinger, Marike Tuin en Frank Wakelkamp zorgen zondagmiddag 17 december voor een verrassend programma met traditionele kerstliederen en barokke kerstmuziek. Maar dan in een nieuw jasje.

Ensembles
De vier hebben op barokcello, violoncello, piccolo en viola da gamba hun sporen verdiend als solist in ensembles als Het Gelders Orkest, Holland Symfonia, Anima Eterna, Les Musiciens du Louvre en het Combattimento Consort.

Instrumentaal
In de Gasthuiskerk brengt het ensemble onder de titel Gut Feelings en in samenwerking met de alt Merel van Schie ook prachtige liederen voor alt en strijkers en heerlijke instrumentale muziek van Scarlatti, Corelli, Byrd en Stephen Westra.

Het optreden begint zondag 17 december om 15.00 uur. De entree bedraagt 13 euro.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Brasserie Het Zesde ZintuigPartyboerderij De IJsselhoeve en Binkies en MKB Tele.com.