Mol komt boven om te kijken of de zon al op is. Dan wordt er ineens op zijn kop gepoept. Wat goor! De vrolijke kindervoorstelling van familietheater Mijnheer Monster wordt uitgevoerd op woensdag 11 april vanaf 15.00 uur in Gasthuiskerk Doesburg.

De voorstelling duurt ongeveer drie kwartier en is geschikt voor kinderen (en grote mensen) vanaf twee jaar. De bijna woordeloze productie gaat over onrecht. Is je gelijk halen wel zo verstandig?

Mol gaat op zoek naar de dader en ontmoet een heleboel wonderlijke dieren. Zo komt hij bij duif, paard, haas, geit en varken, maar die hebben het allemaal niet gedaan. Dan wijzen twee strontvliegen hem de weg naar de boosdoener, de bulldog van de slager. En wat doet Mol? Hij poept gewoon terug!

De acteurs Chris Koopman en Christiaan Bloem lossen het poep-op-je-kop-probleem handig op met klittenband, een rookworst en een mollenmutsje. De kinderen doen zelf ook volop mee en mogen raden over welk dier het nu weer gaat. Maar ze mogen niet verklappen wie de poeper is, ook al weten ze dat natuurlijk al lang.

Kaarten zijn te bestellen via www.gasthuiskerkdoesburg.nl en kosten 7,50 euro per stuk.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Brasserie Het Zesde ZintuigPartyboerderij De IJsselhoeve en Binkies , MKB Tele.com, Etos Doesburg en BBS.