Lucas Hamming in Gasthuiskerk in Doesburg op 2 december

Na Douwe Bob en Fabian Schrama is Lucas Hamming op zaterdag 2 december de derde ‘Beste Nederlandse Singer-songwriter’ op het podium van Gasthuiskerk Doesburg. Om 20.00 uur begint het concert van de rockster die met zijn shows vaak zo’n onvergetelijk indruk achterlaat.

Na zijn opleiding op het Amsterdamse conservatorium en een finaleplaats in De beste singer-songwriter van Nederland werd Lucas Hamming uitgeroepen tot 3FM Serious Talent. Zijn single Mojo Mischief schopte het tot 3FM Megahit.

Na Hammings optreden op het Pinkpop Brand Bier Stage in 2016 schreef 3Voor12VPRO over hem: ‘Goed nieuws: Nederland is een rockster rijker. Een grote bos haar, een paars bloesje met net dat ene knoopje open en een rockattitude van heb ik jou daar.

Lucas Hamming weet hoe je een publiek in de tang houdt en een show weggeeft die nog lange tijd blijft hangen.’ En passant gaf 3Voor12 aan Hamming +10 Karmapunten voor de onvergetelijke indruk die hij achterliet.

Hamming groeide op in ’t Gooi en begon al op jonge leeftijd met het maken van muziek. Voor de soundtrack van de film Lover Of Loser schreeft hij het liedje ‘Eva. De debuut EP Green Eyed Man kwam uit in januari 2013 en bevatte vier nummers, waarvan de track ‘Green Eyed Man’ het bekendste werd.

Na zijn deelname aan De Beste Singer-Songwriter van Nederland werd Hamming zanger van de gelijknamige band, die verder bestaat uit gitarist Kas Lambers, drummer Stijn van Rijsbergen en bassist Thomas Veenstra. Op 17 maart van dit jaar verscheen zijn tweede album Luck Is for Suckers.

Hoewel Lucas Hamming niet uit Oost-Nederland afkomstig is komt zijn achternaam vooral in de provincie Gelderland veel voor. Gasthuiskerk Doesburg geeft daarom gratis kaarten voor dit optreden weg aan iedereen met exact dezelfde naam. Heet je dus Lucas Hamming, dan ligt er voor jouw een gratis ticket klaar. Behalve dat regelen we een ontmoeting met je beroemde naamgenoot en gaan jullie samen op de foto. Wel graag eerst even bellen met Gasthuiskerk Doesburg: 06 52 64 69 84.

Het optreden op 2 december begint om 20.00 uur. Toegang met CJP en onder 21 jaar bedraagt 15 euro. Normaal 20 euro.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Brasserie Het Zesde ZintuigPartyboerderij De IJsselhoeve en Binkies en MKB Tele.com.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑