Op maandag 2 april is de Modern Mustard Jazz vanaf 19.30 uur te gast in het jazzcafé van Gasthuiskerk Doesburg. De band bestaat uit zangeres Astrid Volckerick, Henk Scholten op alt en tenorsax, bassist Roger Walker, drummer Casper Maas en pianist Richard Rhemrev. De band speelt een mix van jazz-classics als Love for sale en Black Orpheus, hier en daar met een Zuid-Amerikaanse touch en afgewisseld door jazzy blues.

De band werd vorig jaar opgericht naar aanleiding van Doesburg Jazz 2017 en speelde in de Bonte Hond en het Gildecafé. Op nieuwjaarsdag verzorgde deze band al eens eerder een optreden in de Gasthuiskerk, dat toen werd afgesloten met een kort gastoptreden van cornettist Robert Duis. Of dat er deze keer weer van komt is nog niet zeker, maar verrassingen zijn bij het Doesburgse jazzcafé altijd mogelijk!

Elke eerste maandag van de maand kunt u in de foyer van de Gasthuiskerk luisteren naar, spreken over en genieten van jazz en … goed gezelschap. De entrée is gratis, de drankjes niet. U bent van harte welkom onder het motto Pay when you go away. Was u tevreden? Laat dat dan merken. Reserveren is niet nodig!

Maandag 2 april, 19.30 uur. Toegang gratis.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Brasserie Het Zesde ZintuigPartyboerderij De IJsselhoeve en Binkies , MKB Tele.com, Etos Doesburg en BBS.