Modern Mustard Jazzband in het jazzcafé op Nieuwjaarsdag

Op 1 januari spelen in het Jazzcafé in de Gasthuiskerk niet 1 maar 2 bands. Speciaal op deze Nieuwjaarsdag treedt behalve Old Dutch & New Orleans de Modern Mustard Jazzband op.

De band bestaat uit zangeres Astrid Volckerick, Henk Scholten op alt en tenorsax, bassist Roger Walker, drummer Casper Maas en pianist Richard Rhemrev. De band speelt een mix van bekende jazznummers, soms met een Zuid-amerikaanse touch en afgewisseld door jazzy blues.

De Modern Mustard Jazzband is opgericht voor het onlangs gehouden Doesburg Jazz 2017 weekend en speelde in de Bonte Hond en het Gildecafé. Drie van de bandleden vormen tijdens de open podia en jamsessies in Gasthuiskerk Doesburg ook het hart van de Gasthuiskerk sessieband, die muzikanten desgewenst begeleidt.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Brasserie Het Zesde ZintuigPartyboerderij De IJsselhoeve en Binkies , MKB Tele.com en Etos Doesburg.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑