Brasserie Het Zesde Zintuig begint 2017 met een andere kaart. Vanaf vrijdag 6 januari staat weer aan ander menu op de kaart. Buiten de kaart om is er een daghap voor 14 euro. Bovendien kun je drie keer per week terecht voor een aantrekkelijke actie.

Nieuw jaar, nieuwe kaart, moeten ze hebben gedacht bij Brasserie Het Zesde Zintuig. Uiteraard ontbreek de Doesburgse mosterdsoep niet.

Slakken
Tussen de voorgerechten staan onder andere bourgondische slakken, forel, geitenkaas en champignons.

Argentijnse steak
Een mogelijk hoofdgerecht is de Argentijnse steak, maar op de kaart onder andere ook knoflookgamba’s, visrolletjes, het vegetarische gerecht van de dag en salades.

Dessert
Het diner afsluiter kan met bijvoorbeeld Reypenaer-kaas, warme banaan met pistache-ijs, een dessert met walnoten of een parfait van aardbei. (Het dessert op de foto komt van de vorige kaart.)

Daghap
Buiten de kaart om wordt een daghap geserveerd voor 14 euro, en drie keer per week heeft Het Zesde Zintuig een speciale actie.

Acties
Op dinsdag kosten alle hoofdgerechten slechts 16,50, op woensdag is het dessert gratis bij een driegangenmenu en op donderdag eet je drie gangen van de kaart voor 29,50 euro per persoon.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsLekkerszenZoRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk Doesburg,  Stadshotel Doesburg , Edelsmederij Tobias en Brasserie Het Zesde Zintuig.