Xycleservice in Doesburg biedt bezoekers zaterdag 16 februari de mogelijkheid om als een van de eersten de gloednieuwe elektrische fietsen van Multicycle te bewonderen. Multicycle wordt ook wel de Rolls Royce onder de elektrische fietsen genoemd.

Het merk Multicycle (MC) bestaat al meer dan 40 jaar en wordt met de hand opgebouwd in Ulft. Het merk heeft het afgelopen jaar een complete metamorfose ondergaan en is vanaf het logo tot aan de uitstraling totaal vernieuwd.

Ook op technisch vlak zijn veel veranderingen doorgevoerd, zoals de meest krachtige en stille middenmotor die er op dit moment in de markt te vinden is, eventueel met “Belt” aandrijving om het geheel nog stiller en lichter te laten rijden.

Xycleservice uit Doesburg is één van de grootste MC-specialisten in het land en wil bezoekers graag de mogelijkheid bieden, zelfs voordat de grootste fietsbeurs van Nederland plaatsvindt, kennis te laten maken met de nieuwste MC-collectie uit Ulft.

Bij Xycleservice noemen ze een MC, de “Rolls Royce” onder de fietsen, lichter fietsen bestaat niet en de afwerking is top. Een MC elektrische fiets rijdt zónder ondersteuning lichter dan een gemiddelde gewone fiets, kortom echt de moeite van het bezichtigen en proberen waard.

Belangstellenden zijn op zaterdag 16 februari van 10.00 tot 16.00 uur welkom om de nieuwe fiets te bekijken en uit te proberen. Xycleservice is gevestigd aan de Leigraafseweg 33-F op bedrijventerrein Beinum-West.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.comEtos Doesburg en Bennie’s Barber Shop.