Ongedwongen Eten en Drinken opent zondag 2 juni om 11.00 uur de deuren. Het horecabedrijf is de opvolger van De Bonte Hond en bevindt zich in het historisch centrum van de stad.

Eind april kwam het grote nieuws naar buiten: De Bonte Hond komt in andere handen. Na een bestaan van 32 jaar trekken Henry en Olga van Rooy de restaurantdeur dicht om plaats te maken voor Ruud Wijlhuizen en Doortje van Vogelpoel.

De zaak gaat ‘Ongedwongen Eten en Drinken’ heten en opent zondag 2 juni de deuren. ‘Zonder toeters en bellen. We gaan eerst gasten het naar hun zin maken. Misschien over een tijdje komt er een officiële opening’, laat Ruud Wijlhuizen weten.

Met een zonnige zondag voor de boeg is de kans groot op een bloeiend terras. Het terras biedt plaats aan 55 gasten en voor wie wil eten is er een beperkte lunch en ingekorte avondkaart beschikbaar. Het keukenpersoneel kan zo groeien in hun nieuwe rol.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.comEtos Doesburg en Bennie’s Barber Shop.