Only for Men gaat samenwerken met barbecueleverancier Napoleon. Bij de kledingwinkel in Doesburg worden nu ook houtskoolbarbecues, gasbarbecues, grillborstels, afdekhoezen en barbecuehandschoenen verkocht.

De samenwerking tussen Napoleon en Only for Men biedt de man de mogelijkheid om naast een zomerse outfit óók een barbecue inclusief barbecue-artikelen aan te schaffen, zo laat de kledingwinkel weten.

Napoleon is een van origine Canadees bedrijf. In Noord-Amerika is Napoleon de grootste particuliere onderneming voor de productie van hoogwaardige houten gasgestookte haarden en kachels, gas- en houtskoolbarbecues én producten voor ‘outdoorliving’

Only for Men wil volgens eigen zeggen de meest spraakmakende mannenmodewinkel worden. Hierdoor blijft de winkel zich innoveren en daar past de samenwerking met Napoleon volgens Only for Men perfect bij.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.comEtos Doesburg en Bennie’s Barber Shop.