Het ondernemersnetwerk Open Coffee Doesburg houdt op 20 januari een ‘Open Borrel’ om het nieuwe jaar zakelijk goed in te luiden. De ‘Open Borrel’ is een extra activiteit naast de reguliere ochtendbijeenkomsten op de eerste woensdag van de maand.


De nieuwjaars ‘Open Borrel’ op 20 januari start om 17.00 uur een duurt tot circa 20.00 uur. Deze netwerkborrel vindt net als de maandelijkse Open Coffee plaats in Gasthuis Du Soleil in het centrum van de stad. Vooraf opgeven voor deelname aan deze bijeenkomst is verplicht en kan via www.opencoffeedoesburg.nl.


Op 5 januari is er eerst een reguliere bijeenkomst van Open Coffee Doesburg. Deze inloopochtend begint om 08.30 uur waarbij ondernemers onder het genot van een kop koffie werken aan hun netwerk. Vooraf opgeven is niet verplicht.


De eerste Open Coffee Doesburg vond plaats op 3 maart van dit jaar. Uit de steeds blijvende belangstelling vanuit ondernemend Doesburg kunnen we concluderen dat de Open Coffee Doesburg een vaste plek heeft veroverd op de ondernemersagenda in Doesburg en omstreken. Zo laten de organisatoren weten.