Oproep: ‘Wie wil onze arbeidsscan testen?’

Het Doesburgse bedrijf Profiscore BV is bezig met het ontwikkelen van een online scan waarbij betere beslissingen genomen kunnen worden in het recruitmentproces. Doesburger en oprichter van Profiscore, Joost Koning, zoekt Doesburgers die vijf minuten de tijd nemen om mee te doen aan een onderzoek, om zo de scan nog beter af te stellen voordat het definitief de markt op gaat.


Koning richt zich op het efficiënter inrichten van recruitmentprocessen en helpt bij het vinden van de juiste oplossingen door gebruik te maken van hoogwaardige it-technologie en de nieuwste methodieken op het gebied van de arbeidspsychologie.


De software tool Profiscore die gecreëerd is, wordt momenteel gevalideerd. ‘Dit doen we door zelf onderzoek uit te voeren en daar hebben we respondenten bij nodig’, aldus Koning. Koning roept inwoners van Doesburg op mee te doen aan de scan. ‘Meedoen is natuurlijk kosteloos en wordt zeer gewaardeerd’, aldus Doesburger Joost Koning.


16 reacties

 1. Will van Dooren

  “Alles geschiedt natuurlijk geheel anoniem” maar waarom moet je dan wel een email adres geven?? dan is het niet meer anoniem.

 2. Peter-Marc Schoonen

  Dank voor opmerking. We gebruiken het emailadres om ervoor te zorgen dat respondenten die tijdens het invullen zich afmelden, om welke reden dan ook een pauze nemen, en dankzij het bekende mailadres dan weer in kunnen loggen en verder gaan. Puur gemak voor de gebruiker dus. Profiscore heeft een privacy statement waarin zij verklaart de emailadressen niet publiekelijk te maken of voor commerciële doeleinden te gebruiken. Wel gebruiken we het emailadres om een volgend onderzoek weer een uitnodiging aan eerdere deelnemers te kunnen zenden.

 3. Yvonne Irving PvdA

  Gedaan, er wordt niets engs gevraagd! Niets persoonlijks dus geen reden om niet mee te doen. Het resultaat is leuk en bruikbaar! Klopt overigens ook nog eens! Had al eens eerder een soort gelijk onderzoek voor mijn werk gedaan.Nieuwschierig geworden? Invullen!

 4. Ellen Mulder-Metselaar

  In mijn geval klopt het als een bus…

 5. Gert-Jan Tas

  Met Yvonne eens; heb de test overigens 2x ingevuld waarbij mijn sterktes verschilden maar in beide tests de overige aspecten even zwak waren. Kan natuurlijk zijn dat ik zo uitgebalanceerd ben 😉

 6. Aernoudt Bottemanne

  Niet alleen handig voor het recruitment proces, dit kan ook voor commerciële trajecten ingezet worden. Door bijvoorbeeld de DMU in kaart te brengen, kun je de tekst van de offering beter aan laten sluiten (houding met name) en zo maak je meer kans de deal binnen te halen.

 7. Hanny ten Dolle

  Heb de test gedaan. Vind het knap dat er uit zo’n kort stukje tekst zoveel informatie gehaald kan worden.
  Ben wel “geschrokken” van de positieve kanten die ik schijn te bezitten. Maar…. nu ik er over nagedacht heb klopt het wel maar ben me er eigenlijk nooit zo van bewust geweest. Sommige dingen doe je gewoon en daar denk je verder niet over na.
  Vind het ook wel een opsteker om dit over jezelf te lezen.

 8. Peter-Marc Schoonen

  Hanny, dat vind ik een bijna ontroerende opmerking die je plaatste. Als je onverhoopt positieve kanten van jezelf gaat zien, is de scan wat mij betreft al geslaagd !!
  Chapeau!!

 9. Frans van der Krul

  Beste mensen,
  Hierbij de uitslag, wat ik me afvraag is of anderen me ook zo zien?
  Daar kan zeker een verschil in zijn.
  Gaarne reactie.
  Uitslag van mijn online scan:
  Houding
  Toelichting hoogste score: Onafhankelijk
  Gedrag
  Toelichting hoogste score: Zelfstandig

 10. Hanny ten Dolle

  Frans: Zo zie ik jou wel. Onafhankelijk maar toch zeer begaan met je medemens. Zelfstandig, zie ik terug in alle dingen die je doet.

  Denk maar aan je nieuwsblad dat je iedere dag weer maakt.

 11. Joost Koning

  @Gert-Jan: De Profiscore-scan is tool die op basis van de door jou
  ingevoerde tekst objectief vaststelt welk houding- en gedragsprofiel je hebt.
  Omdat je verschillende teksten invoert kun je ook lichte
  verschuivingen in je resultaten krijgen. Je merkt overigens terecht op dat het diagrammen van beide scans sterke gelijkenissen vertonen.

 12. Gert-Jan Tas

  @Joost
  Heb mailtje gestuurd aan infoATprofiscore.nl

 13. Appie van der beek

  Een schouderklopje van mezelf

 14. Peter-Marc Schoonen

  Appie, blijkbaar een mooi Profiscore-resultaat?
  Van jou had ik niet anders verwacht !
  🙂

 15. Appie van der beek

  Klopt Peter- Marc

 16. Kelly Schaaf

  Ik heb deze test gedaan. De vraag die in de test werd gesteld had ik niet verwacht en ik moest er zeker ook nog lang over nadenken. Als ik zie wat ik als antwoord heb ingetypt en wat dan vervolgens als uitslag van de test wordt weergegeven is mijn verwondering zeer groot. Hoe kun je vanuit zo’n antwoord deze uitslag krijgen? Het gekke is dat het voor zo’n 75% klopt. Leuke test om te doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑