Inwoners van de gemeente Doesburg worden uitgenodigd om deel te nemen aan de opruimactie van vuurwerkafval op maandag 2 januari 2017. Iedere volle vuilniszak levert 0,50 cent op. Op deze manier houden we Doesburg ook aantrekkelijk voor bezoekers.

Door deel te nemen aan deze actie dragen inwoners actief bij aan een schone buurt én worden zij direct beloond voor hun inzet. Bovendien komt het de veiligheid ten goede wanneer alle vuurwerkafval, ook van niet-ontploft vuurwerk, snel uit de straten verdwijnt.

Het is de eerste keer dat de gemeente Doesburg en Circulus-Berkel deze actie samen organiseren. Iedere klant die vuurwerk koopt in Doesburg krijgt een flyer mee over de opruimactie.

De volle vuilniszakken met vuurwerkafval kunnen worden ingeleverd op maandag 2 januari tussen 13.00 en 16.00 uur bij de Stadswerf aan de Koppelweg in Doesburg. Op deze dag kunnen geen andere afvalstromen gebracht worden. Iedere volle zak vuurwerkafval levert 0,50 euro op.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsLekkerszenZoRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk Doesburg,  Stadshotel Doesburg , Edelsmederij Tobias en Brasserie Het Zesde Zintuig.