De Doesburgse fotograaf Peter Bakker, eigenaar van Apart Fotografie, houdt een workshop ‘Omgaan met de Camera’. De workshop wordt gehouden op 25 februari.


Veel mensen worstelen nog met het gebruik van hun onbekende digitale toestel. ‘Er zijn ook meer mogelijkheden dan met een analoog toestel; denk aan ISO-waarde instellen en witbalans, resolutie en beeldgrootte’, aldus Bakker.


Bakker vervolgt: ‘Laat je camera niet de barrière zijn om een goede foto te maken maar juist een vriend, een stuk goed gereedschap om een bijzondere foto te maken. Juist door de camera met de hand in te stellen en niet automatisch krijg je bijzondere foto’s die niet iedereen maakt’.


Behandeld wordt de camera in al zijn facetten. Bakker: ‘Aan het einde van de workshop heeft dat apparaat dus geen of bijna geen geheimen meer. In ieder geval weet je waar de knoppen voor zijn en hoe je die kunt gebruiken’.


De workshop start om 09.00 uur en duurt tot 16.00 uur. De kosten bedragen 88 euro. Dat is inclusief lunch en koffie en thee. Aanmelden kan via info@apart.nl.