Zoals het bestuur van Doesburg en Oranje al eerder meldde, wordt er op Koninginnedag een versierde fietsenwedstrijd gehouden voor kinderen van de basisschool (4 tot en met 12 jaar). De fietsenwedstrijd maakt onderdeel uit van een uitgebreid programma met diverse festiviteiten. Een overzicht.


Het bestuur van Doesburg en Oranje hoopt dat veel kinderen hebben nagedacht hoe ze hun fiets zullen versieren tijdens de fietsenwedstrijd, want de mooiste fietsen winnen natuurlijk een prijs.


Om het eerlijk te maken is de wedstrijd ingedeeld in drie leeftijdscategorieën: 4 t/m 6 jaar, 7 t/m 9 jaar en 10 t/m 12 jaar. Voor alle drie zijn er een eerste, tweede en derde prijs beschikbaar gesteld door Xycleservice en fraaie bekers door NTD safety service.


Maar er is meer, want als kinderen zich van te voren opgeven, doen ze automatisch mee aan de verloting van een extra prijs. Opgeven kan via email bij de voorzitter van Doesburg en Oranje op het emailadres: voorzitter@doesburgenoranje.nl. De tijd van verzamelen is 13.15 uur en de plek waar kinderen hun nummer kunnen afhalen is op de Meipoortstraat bij de busplaats.


Naast de fietswedstrijd zijn nog tal van andere activiteiten rond Koninginnedag in Doesburg. Via het onderstaande document is het volledige programma te bekijken. Het document is eenvoudig te downloaden door op ‘Nu downloaden’ te klikken.


Nu downloaden