Rob Backer wint ‘win uw gewicht in bier’ bij De Waag

Acht kratten bier voor Rob Backer. Dat was de prijs van de jaarlijkse wedstrijd ‘win uw gewicht in bier’ in café De Waag in Doesburg.


Onlangs was er weer een verloting van ‘win uw gewicht in bier’ in café De Waag  in Doesburg. De actie liep van oktober tot februari en mensen konden doormiddel van bier drinken stempels ontvangen en daarmee kans maken op hun gewicht in bier.


Dit jaar was Brouwerij Duvel de samenwerkende partij met De Waag en waren de bieren zoals La Chouffe, Maredsous en De Koninck veelvuldig op tap te vinden. Een vertegenwoordiger van Duvel verzorgde de trekking. Het leverde winst op voor Rob Backer. Backer nam na het wegen van zijn gewicht acht kratten bier mee naar huis.


Naast de jaarlijkse bierwedstrijd meldt De Waag nog een nieuwtje. Het horecabedrijf biedt sinds kort gratis draadloos internet aan bezoekers aan. ‘Zo kunt u bijvoorbeeld uw werkzaamheden combineren met een bezoek aan De Waag. Voor een toegangscode kunt u zich melden bij het bar personeel’, aldus Sjors Zuiderhoek van De Waag.


1 reactie

  1. Casper Bakker

    Mooi dat er nu Wifi is in de Waag. Maar waarom niet gelijk een open Wifi, in plaats van een wachtwoord te vragen bij de bar? Dat is altijd zo omslachtig.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑