Only for Men in Doesburg komt met een leuke kinderactie rondom Sinterklaas. Tussen 21 en 28 november kunnen kinderen hun schoen zetten bij de kledingzaak aan de Barend Ubbinkweg.

Only for Men organiseert voor alle kinderen een speciale schoenzetactie. Kom met je kind(eren), broertje, zusje, neefje of nichtje langs in één van de winkels en ze ontvangen een leuk cadeautje in hun schoen, zo laat de kledingketen weten.

Tussen 21 november en 28 november kunnen alle kinderen van Nederland hun schoentje zetten in één van de winkels van Only for Men. Een leuke tekening voor de goedheiligman mag hierin niet ontbreken. In het weekend van 1 december komt Sinterklaas samen met zijn pieten langs in alle winkels en brengt voor alle kinderen een cadeautje mee.

Daarnaast winnen de kinderen die een gouden pepernoot in hun schoen vinden, een outfit voor hun vader, opa of broer ter waarde van 500 euro. Ook ontvangt de gelukkige vinder van de pepernoot een groot spelpakket voor zichzelf!

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.com, Etos Doesburg, Bennie’s Barber Shop en Djoke.nl.