Hanneke en Wilfred Hoed verzorgen tijdens de Culturele Zondag van 4 december de maandelijkse Stadsvertelling. Aan de hand van een fotopresentatie vertellen de twee Doesburgse ondernemers hun persoonlijke verhaal achter het ontstaan van suikerbakkerij en snoepwinkel LekkerszenZo. De stadsvertelling begint om 12.30 uur.

Het lukte Hanneke en Wilfred Hoed om in een relatief korte tijd en op geheel eigen wijze twee prachtige nieuwe Doesburgse bedrijven van de grond te krijgen.

Hoe dat is gegaan? Wat er allemaal bij kwam kijken? En wat Doesburg en de rest van snoepend Nederland nog kunnen verwachten? Dat vertellen Hanneke en Wilfred in de eerste duo-stadsvertelling in deze reeks. Wie alles wil weten van snoepwalsen, Doesburgse balletjes of hakhoning is van harte welkom. De toegang is gratis.

Het livemuziek-programma bestaat op 4 december voor de helft uit een Open Podium en voor de andere helft uit een Jamsessie. Tijdens het open podium treden vanaf 14.30 uur onder andere leerlingen op van de workshop Join the Band. De jamsessie is zoals steeds opgebouwd rondom en wordt muzikaal ondersteund door de Gasthuiskerk sessieband.

Wie haar of zijn muzikale kunnen wil tonen of gewoon zin heeft om een deuntje mee te spelen kan zich opgeven via de website of gewoon langskomen en meedoen. Alleen komen luisteren mag natuurlijk ook.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsLekkerszenZoRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk Doesburg,  Stadshotel Doesburg , Edelsmederij Tobias en Brasserie Het Zesde Zintuig.