Ronald Snijders speelt op zaterdag 12 mei om 20.00 uur een try-out van zijn nieuwe theatershow Groot Succes 2, die hij zelf aankondigt als een ‘voorstelling van zaken’.

Sommige teksten heeft hij al uit zijn hoofd geleerd. De thema’s: de tijd die het nu naar toen tikt, de taal, dromen en belastingontduiking. Snijders probeert zijn publiek én zijn boekhouder continu te blijven verrassen.

Ronald Snijders is absurdist, schrijver en programmamaker. Zijn theaterprogramma WELKE SHOW werd genomineerd voor de Poelifinario, de prijs voor het beste cabaretprogramma van dat seizoen. In februari 2017 verscheen Kopdichtbundel, een verzameling gedichten bestaande uit krantenkoppen die hij wekelijks in Het Parool publiceerde.

Snijders was te zien in het VARA-televisieprogramma Rambam, als tafelheer in DWDD, als columnist bij Giel3FM en als finalist in De Slimste Mens. One Man Show, zijn zeer lovend ontvangen theaterprogramma en De Alfabetweter, het woordenboek met 1000 nieuwe, onzinnige woorden dat hij samen met Fedor van Eldijk schreef, betekenden zijn doorbraak bij het grote publiek.

De Schrikkelkalender 2016 werd eveneens in korte tijd een bestseller. In 2014 speelde Snijders de rol van Hoofd Bijzaken in Het Sinterklaasjournaal en werd daarmee de eerste witte Piet die in dat programma te zien was.

Het optreden op 12 mei begint om 20.00 uur en kaarten zijn voor 10 euro per stuk verkrijgbaar.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Partyboerderij De IJsselhoeve en Binkies , MKB Tele.com, Etos Doesburg en BBS.