Alberdeco is verhuisd. De chocolaterie is sinds vandaag gevestigd in een groter pand in de Kerkstraat. De eerste dag op de nieuwe locatie leverde veel bezoekers en complimenten op.

Chocolaterie Alberdeco is vele malen groter dan de vorige locatie, een paar panden verderop. De zaak heeft veel glas en ruimte waardoor het zeer ruimtelijk oogt en is, en waardoor er nieuwe initiatieven kunnen worden ontplooid.

Zo is er achterin de zaak een ruime om koffie te drinken. Alles is daarbij chocolate gerelateerd, laat eigenaresse Nicole van Voorst weten . Zij nam de zaak twee jaar geleden over van Roy Kappert en vindt het na twee jaar tijd voor meer ruimte.

De zaak heeft een ruime inloop met een grote counter in l-vorm. Achterin de zaak staan tafels en stoelen om koffie te nuttigen en rechts in de zaak is veel ruimte voor relatiegeschenken in de vorm van chocolade en andere lekkernijen.

De belangstelling is groot op de eerste dag, aldus Van Voorst. ‘We hebben veel bezoekers over de vloer gehad en veel cadeaus en complimenten gekregen. We zijn erg blij met het nieuwe pand en de extra ruimte’.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , Partyboerderij De IJsselhoeve en Binkies , MKB Tele.com, Etos Doesburg en Bennie’s Barber Shop.