Het Resonet Ensemble speelt zondag 21 oktober in de Grote of Martinikerk. Dit semiprofessioneel gezelschap van vijftien muzikanten uit de regio Nijmegen voert werken uit van Mozart, W.F. Bach en Haydn. Het concert vangt aan om 15.00 uur.

Het Resonet Ensemble is regelmatig te gast in de Grote of Martinikerk. Het gezelschap maakt gebruik van moderne instrumenten, maar speelt vooral werken uit de barok.

Resonet Ensemble
Zondag 21 oktober voeren ze vanaf 15.00 uur werken uit van Mozart (symfonie nr. 28 KV 201), W.F. Bach (Dissonanten Symfonie) en Haydn (Symfonie nr. 44 in e kl., de Trauer Symfonie). Het ensemble telt vijftien muzikanten en staat onder leiding van dirigent Remy Baudet.

Kaarten
Het concert begint om 15.00 uur. De entree bedraagt 17,50 euro, donateurs van StiDoMu krijgen een korting van 2,50 euro. Voor meer informatie en kaarten kun je terecht op de website van StiDoMu.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , Partyboerderij De IJsselhoeve en Binkies , MKB Tele.com, Etos Doesburg en Bennie’s Barber Shop.