‘Populariteit gratis wifi in horeca in Doesburg neemt toe’

De behoefte aan gratis wifi in horecazaken in Doesburg neemt licht toe. Dat zegt Bart Jan Knapen van Caldo e Freddo, een van de drie horecazaken die gratis internet aanbiedt aan gasten.


‘Vooral afgelopen zomer merkte ik dat er meer vraag was. Met name Amerikaanse toeristen die hier kwamen, wilden graag internetten. Het is toch heerlijk om met een kopje koffie of een glaasje wijn je mail te checken of even te twitteren’, aldus Knapen.


Bezoekers van Caldo e Freddo kunnen sinds vorig voorjaar gratis en onbeperkt internetten. Ze krijgen bij het inloggen een password waarmee ze gebruik kunnen maken van de aanwezige wifi. Naast Caldo e Freddo bieden ook Hotel Doesburg en restaurant De Liefde wifi aan.


Het aanbieden van wifi in de Doesburgse horeca loopt parallel met de landelijke trend. Steeds meer horecazaken bieden als service gratis internet aan hun gasten aan. Een trend die enkele jaren geleden in de VS ontstond door de opmars van de laptop en de sterk toegenomen wens om toegang te hebben tot internet.

1 reactie

  1. Frans van der Krul

    Heeft iemand een overzicht van “gratis” WIFI of hotspots in Doesburg centrum, haven enz? en niet alleen in en of bij de horeca?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑