OpenCoffee Doesburg houdt op woensdag 1 februari de zeventigste editie van dit informele netwerkinitiatief. OpenCoffee Doesburg is een van de langslopende bijeenkomsten in de regio.

Op woensdag 1 februari gaat om 08.30 uur de deur bij Gasthuis du Soleil weer open voor ondernemers en ondernemende mensen. Tot 10.30 uur is het mogelijk om onder het genot van een bak koffie te praten met andere ondernemers.

Aanmelden is niet verplicht, maar is voor de planning en catering wel handig. Dat kan via www.opencoffeedoesburg.nl.

ZON
OpenCoffee is een initiatief dat jaren geleden vanuit het buitenland naar Nederland kwam. Doelstelling is om op informele wijze ondernemers te ontmoeten, te inspireren en te verbinden. De toegang is gratis.

De afgelopen jaren verdween OpenCoffee in veel plaatsen. Maar niet in Doesburg. Daar is het initiatief omarmd door netwerkclub ZON, die de voortrekkersrol vorig jaar overnam van Jan Strating.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias enBrasserie Het Zesde Zintuig.