De nieuwe schilderswinkel van Ernst van Ussen, waar DoesburgDirect.nl enkele weken al over berichtte, gaat vrijdag 27 januari officieel open. De zaak gaat Schilderswinkel Ernesto Topverf heten.

De nieuwe winkel is gevestigd in de Ooipoortstraat 41 en wordt op vrijdag 27 januari om 16.00 uur officieel geopend door burgemeester Loes van der Meijs. Aansluitend is er een receptie tot 20.00 uur.

De geboren en getogen Doesburgers Ernst van Ussen is onder de naam ‘Ernesto’ voor velen in Doesburg en omstreken een schilderbegrip. De afgelopen vijftien jaar verrichtte hij veel schilderwerkzaamheden in Doesburg en omstreken.

In Schilderswinkel Ernesto Topverf zijn onder andere de topmerken Sikkens, Signa, Brillus en Lucite verkrijgbaar. Verder beschikt de winkel over alle benodigdheden voor schilderwerkzaamheden zoals kwasten, rollers, schuurpapier, plamuurmessen en reinigingsmiddelen.

De winkel is een familiebedrijf want ook zijn vrouw en zoon Bé zullen er actief zijn.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias enBrasserie Het Zesde Zintuig.