Doesburg krijgt medio januari weer een verfwinkel. Na de sluiting van Elissen ziet Ernst van Ussen mogelijkheden om in de Ooipoortstraat Schilderswinkel Ernesto te starten.

Ernst van Ussen, in Doesburg bekend onder zijn bedrijfsnaam Ernesto, is sinds jaar en dag huisschilder. In Doesburg heeft hij menig pand onder handen genomen.

De nieuwe winkel komt in de Ooipoortstraat 41 en wordt momenteel onder handen genomen, om zo medio januari de deuren te kunnen openen voor het publiek. In de winkel wordt straks verf ‘in alle kleuren van de regenboog’ verkocht.

De winkel, die de naam Schilderswinkel Ernesto krijgt, bevat een meng- en schudmachine zodat klanten elke gewenste kleur kunnen uitkiezen.

Ernst van Ussen gaat de zaak runnen samen met zijn vrouw Liesbeth en dochter Tess en zoon Bé.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsLekkerszenZoRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk Doesburg,  Stadshotel Doesburg , Edelsmederij Tobias en Brasserie Het Zesde Zintuig.