Restaurant De Liefde in Doesburg heeft het interieur vernieuwd. Zo is onder andere de kleurstelling anders en staan er nieuwe stoelen in de zaak.

Het restaurant heeft een compleet nieuw verwarmingsysteem. Daarnaast zijn de kleuren in het restaurant veranderd.

‘De wanden hebben de kleuren van nootmuskaat en speculaas. Verder staat er nu een koperen bar. Ook de verlichting is veranderd’, laat eigenaresse Margreet Deen weten.

Nieuwe stoelen
Deen vervolgt: ‘Verder zijn de muurschilderingen veranderd. Naast nieuwe stoelen hebben we ook andere accessoires in het restaurant staan’.

De veranderingen zijn de afgelopen weken doorgevoerd. Naar een nieuw interieur begint het restaurant met een nieuw concept, ‘Kaffee und Kuchen’. Elke derde zondag van de maand kunnen gasten voor een vast bedrag van 12,50 euro onbeperkt huisgemaakte taarten eten met daarbij koffie of thee.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsLekkerszenZoRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk Doesburg,  Stadshotel Doesburg , Edelsmederij Tobias en Brasserie Het Zesde Zintuig.