Restaurant De Liefde in Doesburg komt met een nieuw initiatief; ‘Kaffee und Kuchen’. Elke derde zondag van de maand kan er onbeperkt huisgemaakte taarten worden gegeten voor een vaste, aantrekkelijke prijs.

Overgewaaid uit Duitsland. Daar is het al langer een traditie. Maar vanaf zondag 18 december ook in Doesburg als De Liefde start met ‘Kaffee und Kuchen’.

’s Middags van 14.30 tot 16.30 uur kunnen gasten genieten van onbeperkt huisgemaakte taarten en koffie of thee voor 12,50 euro per persoon. ‘Gezellig op de zondagmiddag genieten met vrienden, familie of kennissen’, laat Margreet Deen van De Liefde weten.

Vooraf reserveren is wel van belang, omdat de keuken moet weten hoeveel taarten er gebakken moeten worden. ‘Kaffee und Kuchen’ wordt elke derde zondag van de maand gehouden. Restaurant De Liefde is gevestigd in het centrum van Doesburg, pal tegenover de ingang van het stadhuis.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsLekkerszenZoRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk Doesburg,  Stadshotel Doesburg , Edelsmederij Tobias en Brasserie Het Zesde Zintuig.