Bijna achthonderd veelal jongeren hebben meegelopen met de Avondvierdaagse in Doesburg. Dat zijn er meer dan vorig jaar. Vrijdagavond sloten de wandelaars de meerdaagse tocht af met een vrolijke wandeling door het centrum van Doesburg.

 

De Avondvierdaagse 2013 is volgens de organisatoren Felix Hermanns en Berlinda Stijntjes supergoed verlopen. ‘Startend op de dinsdag, met een heerlijke avondzon en ruim 780 deelnemers, richting Ooi en Angerlo. Lekker verwend met de zon van dinsdag, begon de woensdag richting Drempt koud en winderig. Gelukkig bleef deze avond droog ondanks de weersvoorspellingen. Donderdag richting Beinum ging het ook weer als vanouds’, aldus de organisatoren.

 

Hermanns en Stijntjes: ‘Natuurlijk was vrijdag de topper. Met prachtig weer en goede sfeer en drie muziekkorpsen MDVS- Doesburg, Nieuw Leven Angerlo en Sampre Avantie uit Zevenaar  begon de intocht stipt op tijd. Na vier dagen wandelen in en rondom onze Hanzestad, nam men de welverdiende medaille in ontvangst’.

 

De organisatie van de Avondvierdaagse Doesburg dank alle deelnemers en vrijwilligers voor een positieve bijdrage aan het evenement.

Avondvierdaagse