Klavecimbel, orgel, gamba en blokfluit klinken zondag 20 november om 16.00 uur op het podium van Gasthuiskerk Doesburg. De naam van dit ensemble verwijst naar de twaalf noten in een octaaf en is tegelijk een vrolijke knipoog naar ‘treize a la Douzaine’ die uiteraard niet op het ensemble zelf slaat! A la Douzaine werd in 2008 opgericht en bestaat uit blokfluitist Michel van Bruggen, Norbert Bartelsman op klavecimbel en Maaike Boekholt op viola da gamba.

Michel van Bruggen studeerde als blokfluitist met onderscheiding af aan het Utrechts Conservatorium. Daarnaast promoveerde hij cum laude aan de Universiteit van Utrecht op een fysisch-chemisch proefschrift. Zijn werk als afdelingshoofd bij Philips Research combineert hij met het geven van concerten en het dirigeren van het NatLab koor

Norbert Bartelsman sloot zijn studie aan het Conservatorium in Tilburg af met een master voor klavecimbel en orgel. Daarna studeerde hij nog koordirectie en Gregoriaans. Norbert is actief in diverse orkesten en kamermuziekgezelschappen, als organist, dirigent, schrijver van artikelen en opnameregisseur.

Maaike Boekholt haalde haar master viola da gamba aan het Conservatorium van Utrecht. Ze is lid van La Primavera, Dulcibella en Quadrivium. Daarnaast treedt ze op in met diverse orkesten, koren en ensembles. Met La Primavera speelt ze ook in de kindervoorstelling Ridder Florian met Frank Groothof.1

Het optreden op 20 november begint om 16.00 uur en kaarten zijn voor 11 euro verkrijgbaar via www.gasthuiskerkdoesburg.nl.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsLekkerszenZoRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk Doesburg,  Stadshotel Doesburg , Edelsmederij Tobias en Brasserie Het Zesde Zintuig.