Een vrolijke bed & breakfast-uitbaatster verwelkomt haar gasten met lekkere hapjes en hartelijke woorden. Maar het warme voorkomen verhult oud verdriet. In haar derde toneelmonoloog, geschreven door Thomas Verbogt, kruipt Debby Petter op vrijdag 18 november vanaf 20.00 uur langzaam onder de huid van de toeschouwer.

We dalen af in haar beknellende kindertijd, met een depressieve moeder en een zwijgzame vader.

Ook dit theaterseizoen speelt Debby Petter haar theatersolo Bed & Breakfast, een door Thomas Verbogt geschreven monoloog over een vrouw die terugkijkt, maar die absoluut nog niet klaar is met haar leven.

Eerder speelde Petter intrigerende eenakters als Ik ben er nog en Gaandeweg. Debby Petter presenteerde voor de KRO twee seizoenen lang het programma Spoorloos, waarna ze zes jaar nieuwslezeres was bij het NOS-Journaal en het Jeugdjournaal.

Hierna richtte zij zich op het theater. Samen met de actrice Wivineke van Groningen speelde Petter eenakters als Hexen en Mijn Man van Youp van ’t Hek. Ook was zij te zien als een van de vrouwen in de theaterhit Zadelpijn en ander damesleed naar de bestseller van Liza van Sambeek, dat in 2011 werd genomineerd voor de Toneel Publieksprijs.

Het optreden van Petter op 18 november begint om 20.00 uur. Een toegangskaart kost 13 euro en is te bestellen via www.gasthuiskerkdoesburg.nl.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsLekkerszenZoRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk Doesburg,  Stadshotel Doesburg , Edelsmederij Tobias en Brasserie Het Zesde Zintuig.