LekkerszenZo biedt houders van de Dukatenpas extra punten bij aankopen op vrijdagavond. Wie op vrijdag tussen 18.00 en 20.00 uur koopt, krijgt 50 punten extra.

De extra punten komen bovenop het aankoopbedrag van paasartikelen bij een minimaal aankoopbedrag van 5 euro. De actie geldt op elke vrijdagavond tot en met Pasen.

LekkerszenZo is een van de 35 deelnemende winkels van de Dukatenspaarpas. De pas werd vorig jaar oktober geïntroduceerd en heeft als doel om meer te winkelen in Doesburg.

Voor een eenmalig bedrag van 3,50 euro wordt een pas aangeschaft. Bij de start staan er direct 100 Dukaten op. Door de pas te gebruiken bij de deelnemende winkels kan het Dukatenaantal toenemen. Deze Dukaten zijn weer te verzilveren bij een van de deelnemende winkels.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias en Brasserie Het Zesde Zintuig.