Ada Weijers stopt met kantine in sporthal Beumerskamp

Na 29 jaar trouwe dienst stopt Ada Weijers met het exploiteren van de kantine in sporthal Beumerskamp in Doesburg. Weijers stopt aan het eind van het sportseizoen met het pachten van de horeca-exploitatie. Sportverenigingen die gebruik maken van de sporthal zijn bang dat ze na de zomervakantie geen gebruik meer kunnen maken van de gelegenheid.


De sporthal en kantine zijn eigendom van de gemeente Doesburg. Weijers is al bijna dertig jaar een vertrouwd gezicht achter de bar. Komende zomer komt daar dus een eind aan, wanneer de 66-jarige barvrouw de tapkraan op slot doet.


Verenigingen zijn bang dat er na de zomervakantie voor leden en supporters geen gelegenheid meer zal zijn voor de sociale contacten na de trainingen en wedstrijden. Bij de verenigingen en beheerders van de sporthal is onduidelijk of en hoe de gemeente denkt over het vervolg van de kantine-exploitatie.

3 reacties

 1. AV

  Dat is jammer om te horen.
  Hopen dat de gemeente met een verstandig besluit komt en een opvolger gaat zoeken voor deze icoon!!!

 2. Daan

  Ada heeft het fantastisch gedaan. Maar waarom zoeken naar een opvolger? Laat de verenigingen zelf de bardiensten draaien en de omzet kan dan ook de clubkassen een beetje opkrikken.
  Voor Ada was het al niet eenvoudig om de boel draaiend te houden, een opvolger zal de prijzen zeker omhoog moeten gooien.

 3. Bart

  Ada heeft het zeker goed gedaan na het vertrek van Toon Willemsen die het oevrigens ook altijd goed deed, maar de room is er van af en dan bedoel ik de inkomsten van zo”n kantine. Ieder kijkt op zijn geld en zoals jaren geleden toen de zaal zaterdags en zondags nog vol zat met o.a recreanten zaalvoetbal was het anders en gezellig.

  Ada Suc6 verder met de toekomst

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑