Afhaalrestaurant Rowena’s Rijsttafel in de Ooipoortstraat is open. Burgemeester Loes van der Meijs knipte het lintje door tijdens de ‘anderhalve meter opening’.

Rowena’s is geen onbekende foodspeler in Doesburg. Al enige tijd waren Dimitri en Rowena Wolsink met hun foodtruck actief op festivals. In februari, kort voor de coronamaatregelen, begonnen ze met de verbouwing van hun afhaalrestaurant in de Ooipoortstraat.

Rowena’s Rijsttafel, zoals het officieel heet, is gespecialiseerd in de Aziatische keuken. ‘Onze gerechten komen uit Indonesië, Thailand, Vietnam en Filipijnen. Al het eten wordt in maatlijdtrays vacuüm verpakt en warm of koud meegegeven’, aldus Rowena, die aangeeft dat het afhaalrestaurant ook een winkel is.

Wie het menu van Rowena’s Rijsttafel bekijkt, ziet onder andere wok boxen, menu’s, snacks, groenten, vlees en vis. Van spareribs tot sambal talong en van vegetarische menu’s tot daging goreng ketjap. Rowena’s Rijsttafel is gevestigd in de Ooipoortstraat 13, pal naast Ferry Snacks.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.com, en Etos Doesburg