Alfun Events & Catering uit Doesburg gaat zich vestigingen in Doetinchem. In het huidige pand aan de Eekstraat zijn onvoldoende mogelijkheden om verder te groeien met het bedrijf.

Het Doesburgse bedrijf van Aloys Seegers gaat per 1 september over naar een pand aan de Mercuriusstraat. Het gaat om het pand van textielgroothandel Van Oosten. Tweederde deel van het pand komt vrij. Op termijn neemt Seegers naar verwachting het gehele pand over.

‘We vinden het jammer om Doesburg te verlaten. Maar door veranderingen van onze bedrijfsactiviteiten de laatste jaren zijn we dermate gegroeid dat een ander pand nodig is. Die hebben we gevonden in Doetinchem’, aldus Seegers.

Vanaf 1 september opereert Alfun Events & Catering vanuit de Mercuriusstraat 50 op het bedrijventerrein bij De Huet in Doetinchem. Seegers: ‘We gaan naar 900 vierkante meter ruimte. Hierdoor kunnen we onder andere onze cateringactiviteiten uitbouwen, en dat is belangrijk. Het is een mooie uitdaging, al verlaten we Doesburg met pijn in ons hart’.

De aangekondigde verhuizing heeft veel positieve reacties opgeleverd, zo laat Seegers weten. ‘Gelukkig zitten we aan de Doesburgse kant van Doetinchem. Maar deze verhuizing is echt noodzakelijk om ons bedrijf verder te laten groeien’.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Partyboerderij De IJsselhoeve en Binkies , MKB Tele.com, Etos Doesburg en BBS.