De Doesburgse ondernemer Aloys Seegers van Alfun zoekt samen met jongerencentrum 0313 naar nieuw dj-talent. Daarom vindt er een dj-battle plaats, waarbij de winnaar mag draaien in het voorprogramma van wereldbekende plaatjesdraaier DJ Paul Elstak.

DJ Paul Elstak is een van de bekendste dj’s die Nederland groot heeft gebracht. Deze wereldtopper komt naar Doesburg om tijdens het Pleinfeest op 12 juli een groot feest te verzorgen.

Aloys Seegers is organisator van het Pleinfeest en heeft deze vette samenwerking geregeld. Om de beste en leukste dj uit te zoeken, is er op vrijdag 3 mei een dj-strijd en -feest bij jongerencentrum 0313.

Om 14.00 uur start de DJ Bootcamp om tips en trics te scoren van DJ TGO en van Sloopservice, een van de organisatoren van de dj-bootcamp. Vervolgens kun je jouw draaivaardigheden laten zien en maak je kans op een finaleplaats nog diezelfde avond om 21.00 uur. De uiteindelijke winnaar mag dus op 12 juli als warming-up van DJ Paul Elstak onder grote belangstelling draaien op het bomvolle Pleinfeest bij de kerk in het centrum van Doesburg.

Aanmelden als dj kan door een mail te sturen naar info@alfun.nl. Niet draaien, maar wel feesten? Dan kan ook. Je kunt kaartjes online bestellen om tijdens de feestavond vrijdag aanwezig te zijn. Meedoen en willen feesten tijdens de party ’s avonds is mogelijk vanaf 16 jaar.

Dit event wordt georganiseerd door 0313 jongerencentrum in samenwerking met Alfun events & catering, de gemeente Doesburg, Jouw Event Partners en Skoften.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.comEtos Doesburg en Bennie’s Barber Shop.