Amsterdamse rapper Jermaine Niffer naar Doesburg

Jermaine Niffer komt op 21 december naar Doesburg. De Amsterdamse rapper treedt op in jongerencentrum 0313. De kaartverkoop start 1 december.

Jermaine Niffer is bij vele jongeren bekend van hits als Parkeerplaats, Kiespijn en Steen eiland en is door Doesburger Michel Domingos overgehaald om naar Doesburg te komen.

Zijn idee was een superfeest, of zoals hij het zelf zegt; ‘een gaande feest’ voor jongeren in Doesburg te organiseren. De naam die hij aan het feest heeft gegeven is: ‘Skabba Nation’.

Skabba is de naam die jongeren in Doesburg in de volksmond gebruiken voor Jongerencentrum 0313. De bijdrage van het buurtcadeau, dat Jongerencentrum 0313 van het Oranjefonds heeft ontvangen, maakt het mogelijk dat het Jongerencentrum Niffer kan laten optreden.

De avond start om 22.00 uur en DJ Rivaa X Chale zorgen voor muzikale omlijsting van hiphop en R&B. Kaarten zijn te verkrijgen voor 7,50 euro per stuk en de kaartverkoop start op 1 december op Facebook via Facebook.com/0313doesburg.

Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar en er geldt een minimale leeftijd van 17 jaar.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.com, Etos Doesburg, Bennie’s Barber Shop en Djoke.nl.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑