Kinderfilmhit Minoes in Het Arsenaal op 8 december

De kinderfilm Minoes draait op zaterdag 8 december in kinderfilmhuis De Teil in Het Arsenaal in Doesburg. De film was een enorme hit mede vanwege de sterren Carice van Houten en Theo Maassen.

Tibbe is een journalist die bijna ontslagen wordt vanwege zijn weinig spectaculaire nieuws. Terwijl Tibbe tobt over een goed verhaal, ontmoet hij de merkwaardige juffrouw Minoes die, naar eigen zeggen, vroeger een kat is geweest.

Ze gedraagt zich inderdaad nogal kats: ze spint, ze geeft kopjes en kan met katten communiceren. Tibbe heeft zo zijn twijfels over juffrouw Minoes, maar als zij hem, dankzij haar kattencontacten, aan exclusief nieuws helpt, zodat hij zijn baan kan behouden, besluit Tibbe haar als assistente aan te nemen. Als tegenprestatie krijgt zij gratis kost en inwoning.

De film start om 14.00 uur en duurt 90 minuten. Een entreekaartje kost 3,50 euro en dat is inclusief iets lekkers na afloop.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.com, Etos Doesburg, Bennie’s Barber Shop en Djoke.nl.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑