Andre Vreman nieuwe voorzitter van DWV

Andre Vreman is de nieuwe voorzitter van watersportvereniging DWV uit Doesburg. Het voorzitterschap werd officieel bekend gemaakt door burgemeester Kees Luesink tijdens de start van het door DWV georganiseerde Nieuwjaarsduik. Met de aanstelling van Vreman lijkt DWV de boel bestuurlijk weer op de rit te hebben. Het afgelopen jaar draaide de vereniging op een onvolledig bestuur en verschenen er zelfs berichten in de krant dat het voortbestaan van de vereniging aan een zijden draadje zou hangen.


In de speciale uitgebrachte krant over de Nieuwjaarsduik in Doesburg maakte Vreman melding van zijn nieuwe rol binnen de vereniging. De benoeming van Vreman is per 1 januari 2012 ingegaan.


Een selectie van spelers van het eerste waterpoloteam ‘eerde’ Vreman tijdens de Nieuwjaarsduik. Dat deden ze door allen een letter van de voornaam van de nieuwe voorzitter op hun vest te zetten. Op de ruggen van de spelers was de naam ‘Andre’ te lezen.


De samenstelling van het bestuur is nu: André Vreman (voorzitter), Aernoudt Bottemanne (secretaris), Olga Staring (penningmeester) en Miranda van der Haar (lid polocommissie). Alleen de positie van afgevaardigde van de zwemcommissie dient nog ingevuld te worden.


De nieuwe voorzitter is werkzaam bij IBKI als secretaris/examinator, geboren en getogen in Doesburg en al meer dan 22 jaar lid van DWV. Vreman speelt momenteel in het derde heren waterpoloteam en heeft al diverse rollen en verantwoordelijkheden op zich genomen binnen DWV: wedstrijdzwemmer, waterpoloër, wedstrijdofficial, trainer/coach jeugd, lid polocommissie, lid materialencommissie en interimcoach Heren 1. Ook zijn vrouw Jolande en zijn zonen Menno en Tijmen zijn lid van DWV en verzot op het waterpolospel.

4 reacties

 1. Aernoudt

  Andre heeft een sterke band met DWV, zet zich er vol voor in, en is ambitieus: kortom dit is een hele goede ontwikkeling voor DWV!

  Nu kan DWV nog uitbreiding gebruiken: zowel bestuursleden en als vrijwilligers, dus meld je aan, dan gaan we er samen iets moois van maken.

 2. Yvonne Hoogstede

  Ja Andre redt het voortbestaan van DWV en daar zijn we hem erg dankbaar voor.
  Helaas moet hij dan wel een aantal zeer belangrijke taken binnen DWV opgeven en dat betreuren we ten zeerste!!

 3. Paul

  Andre heeft een goede en geweldige keuze gemaakt voor DWV en zichzelf. Uiteraard kan hij dit niet alleen. Maar we helpen en ondersteunen Andre. Ik vraag me wel af of we hem in het vervolg Andre of Loetje mogen noemen.

 4. Drummer

  mooi Loetje gefeliciteerd
  scheelt weer hoef je geen trom meer te slaan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑