Ballonnen bij nieuw schooljaar De Wetelaar in Doesburg

Het schooljaar voor de leerlingen van De Wetelaar in Doesburg is feestelijk begonnen. Vanwege de overstap van veel leerlingen van de inmiddels gesloten buurman De Ark, werd het schooljaar begonnen met het oplaten van ballonnen.

 

Vanwege financiële problemen als gevolg van een terugloop van het aantal leerlingen, moest De Ark afgelopen zomer de deuren sluiten. Voor De Wetelaar, dat in hetzelfde gebouw is gevestigd, betekende dit veel nieuwe aanmeldingen.

 

Om het nieuwe karakter van het nieuwe schooljaar onder de aandacht te brengen, mochten de leerlingen ’s ochtends ballonnen oplaten. Aan elke ballon zat een papiertje met daarop geschreven een wens. Voorafgaand aan het oplaten van de ballonnen werden vier witte ballonnen opgelaten. De witte ballonnen stonden symbool als herinnering voor de tijdens de vliegramp in Oekraïne omgekomen Doesburgse familie Kooijmans.

 

Verder is nieuw dat de peuterspeelzaal onder Stichting IJsselgraaf valt, de stichting waarbij ook De Wetelaar is aangesloten. Voorheen behoorde de peuterspeelzaal bij de organisatie Markant. De medewerkers van de peuterspeelzaal zijn maandagochtend welkom geheten.

 

1 reactie

  1. Frans Schilderman

    Een mooi begin.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑